Descargar Sankt Pauli. un Altre Futbol és Possible en PDF de Carles / Parra, Natxo Viñas

Descargar Sankt Pauli. un Altre Futbol és Possible en PDF de Carles / Parra, Natxo Viñas año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sankt Pauli. un Altre Futbol és Possible
 • Autor del libroCarles / Parra, Natxo Viñas
 • Fecha de publicación: 26/10/2017
 • EditorialTIGRE DE PAPER EDICIONS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788416855032
 • Valoración del libro: 4.44 de un máximo de 5
 • Votos: 163
 • Autor(a) de la reseña: Carolina Rodríguez Díaz
 • Fecha: 22/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.65 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Aquest no és un llibre de futbol. És quelcom més que un recull danècdotes, dades, gols i jugadors dun club concret.A partir de la descripció de la trajectòria esportiva del St. Pauli fem un recorregut per la història dAlemanya, des del seu procés dunificació al segle XIX fins a lactualitat. Victòries i derrotes es barregen amb episodis de lluites socials i reivindicacions obreres, de resistències al nazisme i manifestacions ecologistes i antinuclears. Ascensos i descensos, ocupacions dhabitatges, apoderament popular, creació de la Bundesliga, gentrificació, cultura de graderia, antiracisme, antifeixisme i antisexisme.El St. Pauli és molt més que un simple equip de futbol. És una manera dentendre lesport i el seu arrelament al barri, a la comunitat, a lentorn quotidià. És una metàfora social duna ciutat, Hamburg, i dun país. Però res és idíllic. Tampoc el St. Pauli, un club que transita pel futbol professional abordant les contradiccions pròpies del futbol modern actual on el negoci tot ho impregna.Descobrim, doncs, que hi ha darrere aquesta calavera amb què tothom identifica al FC St. Pauli, els pirates de la lliga.
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - AZW3 - WORD - PDF - FB2 - TXT - OEB - DOC - EPUB. Compresión disponible Z - ZIP - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Torrent - FileHosting - Mediafire - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros en el idioma Catalán