Descargar 14. l Autobiografia en PDF de Johan Cruyff

Descargar 14. l Autobiografia en PDF de Johan Cruyff año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 14. l Autobiografia
 • Autor del libroJohan Cruyff
 • Fecha de publicación: 27/3/2016
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788466421386
 • Valoración del libro: 4.27 de un máximo de 5
 • Votos: 49
 • Autor(a) de la reseña: Abril Izquierdo
 • Fecha: 11/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.11 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 336
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les memòries oficials del mite més gran del Barça: Johan CruyffConsiderat una de les figures més influents de la història del futbol, el seu estil futbolístic i la seva filosofia han influït en entrenadors i jugadors de la talla de Pep Guardiola, Arsène Wenger, Éric Cantona o Xavi Hernàndez. Els èxits més recents del futbol–i especialment d’un equip com el Barça–, tant en l’àmbit del club com en l’internacional, han estat considerats per molts experts com el resultat evident de l’impacte de Cruyff en el futbol contemporani. 14. L’autobiografia explica la història personal i professional de Johan Cruyff i ens revela la filosofia que va definir el seu joc i que ha marcat generacions de futbolistes, entrenadors i seguidors. «El llenguatge de Cruyff és tan universal com la seva lògica, així que la seva obra transcendeix la seva persona fins a convertir-se en una religió amb una arma inofensiva: s’explica a partir d’una pilota i d’un rondo, de la mateixa manera que el joc depèn d’un centímetre i d’un segon, com es pot veure a cada partit del Barça. El cruyffisme està més estès que mai des que Cruyff no hi és. No hi ha un entrenador més cruyffista que Guardiola. Fins i tot Messi llança els penals com Cruyff». Ramon Besa, El País 
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - GIF - WORD - DOC - TXT. Compresión disponible RAR - RPM - BZ - ZIP - ARJ
 • Servidores habilitados: Hotfile - Torrent - Ivoox - Dropbox - MEGA - 4Shared - JustBeamit - Google Drive - Mediafire - FreakShare
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Johan Cruyff

Otros libros del año 2016