Descargar Historia del fc Barcelona (Catalan) en PDF de Varios Autores

Descargar Historia del fc Barcelona (Catalan) en PDF de Varios Autores año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Historia del fc Barcelona (Catalan)
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 30/7/2015
 • EditorialBASE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788416166510
 • Valoración del libro: 4.58 de un máximo de 5
 • Votos: 68
 • Autor(a) de la reseña: Martín Velez
 • Fecha: 16/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.1 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El millor llibre per conèixer de manera ràpida i rigorosa la història del FC Barcelona des de l’any de la seva fundació el 1899 fins a l’actualitat més recent. L’obra del professor Sobrequés, un gran barcelonista que va assumir durant anys responsabilitats directives al club i que ha estudiat com a historiador el passat del FC Barcelona, ens ofereix una síntesi brillant a l’abast de tots els lectors des dels primers dies de Gamper fins als anys triomfants més recents liderats per Johan Cruyff i Pep Guardiola, que han portat el club a ser considerat un dels millors del món. Aquestes pàgines contenen així mateix una àmplia notícia de les exitoses seccions professionals d’handbol, bàsquet, hoquei patins i futbol sala, i dels equips amateurs del club.El llibre es completa amb una exhaustiva relació dels trofeus guanyats pel FC Barcelona, els seus jugadors més destacats i la gent blaugrana. En definitiva, una obra fonamental per acostar-se a la història d’un club que ha aconseguit al llarg dels segles ocupar un lloc d’honor en el cor de tots els barcelonistes d’arreu del món.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - XPS - DOC - EPUB - RTF - PRC - WORD - TXT - SNB. Compresión disponible Z - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Mediafire - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial BASE

Otros libros del año 2015