Descargar Herois Anònims. la Història D´En Romuald Grané Vilaseca * en PDF de Romuald Grané Vilaseca

Descargar Herois Anònims. la Història D´En Romuald Grané Vilaseca * en PDF de Romuald Grané Vilaseca año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Herois Anònims. la Història D´En Romuald Grané Vilaseca *
 • Autor del libroRomuald Grané Vilaseca
 • Fecha de publicación: 16/6/2015
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788416260263
 • Valoración del libro: 4.77 de un máximo de 5
 • Votos: 123
 • Autor(a) de la reseña: Antonio Bravo
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.03 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 226
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Amb el número 15 de la col?lecció Els Papers del Pavelló de la República ens acostem a la vida d`en Romuald Grané Vilaseca (Artés, 1923-Mataró, 2012). Sota el títol Herois anònims, coneixem la trajectòria d`un dels molts militants clandestins, republicans i comunistes que van lluitar contra la dictadura franquista, els noms dels quals no han tingut el ressò mediàtic dels dirigents polítics o d`altres personalitats públiques. Aquest llibre, recolzat en entrevistes, escrits i documentació personal, ens mostra les diferents vicissituds que va viure el nostre protagonista: la militància política, la lluita clandestina o la presó en moments clau de la nostra història més recent, sense oblidar el seu compromís personal, en la darrera etapa de la seva vida, en l`atenció a la gent gran i en la defensa d`una mort digna. L`obra que teniu a les mans s`estructura en dues parts: un primer apartat introductori en què es contextualitzen històricament alguns dels episodis biogràfics d`en Romuald, el qual dóna pas al segon i principal apartat del llibre, on trobem la seva biografia en forma de relat literari i un apèndix documental, on s`inclouen les seves reflexions sobre diversos temes, la reproducció i l`anàlisi del consell de guerra que va patir el 1953, i la transcripció íntegra d`una entrevista personal.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - DOC - TXT - PDF - DjVu. Compresión disponible CPIO - ZIP - RAR - Z
 • Servidores habilitados: Zippyshare - Ivoox - Torrent - Mediafire - MEGA - Depositfiles - Dropbox - 4Shared - Google Drive - SendGB
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Deportes y juegos