Descargar L´Epoca Moderna en PDF de Pilarin Bayes

Descargar L´Epoca Moderna en PDF de Pilarin Bayes año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L´Epoca Moderna
 • Autor del libroPilarin Bayes
 • Fecha de publicación: 1/11/2015
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788429773019
 • Valoración del libro: 3.93 de un máximo de 5
 • Votos: 116
 • Autor(a) de la reseña: Rosario Benitez
 • Fecha: 23/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 89
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: 6 volums de la Història de Catalunya i latles que us presentem tenen el seu origen lany 1973, quan encara vivia Franco i Catalunya era un país devastat.Lany 73 hi va haver algú que va pensar que calia fer una Història de Catalunya per als nens i nenes daquest país. No hi havia material en català, calia recuperar la identitat i explicar a les futures generacions qui érem.Leditor Martín Casanovas, lhistoriador Oriol Vergés i la dibuixant Pilarin Bayés van fer una Història de Catalunya que ha servit a moltes generacions de catalans per conèixer el seu país.Un país que estima i coneix els seus orígens és capaç de defensar-los.Llibres com el de lany 73 han donat uns fruits extraordinaris, després de quaranta anys. Han ajudat a configurar el poble que és Catalunya avui.En el moment històric que vivim hi ha hagut algú que ha tornat a pensar que calia fer una Història deCatalunya perquè les futures generacions entenguin, coneguin i estimin el seu país, i daquí a quaranta anys puguin continuar vivint en llibertat segons la seva pròpia identitat.Els nous llibres que presentem shan fet amb el suport de la Generalitat de Catalunya i lAjuntament de Barcelona, amb la collaboració de La Vanguardia i Grup 62. Amb un equip dhistoriadors dirigits per Josep M. Solé i Sabaté i amb la dibuixant Pilarín Bayés i el seu equip.Es vol que aquests 7 volums siguin una bona eina de referència, objectiva, útil i emotiva, per connectar els nens i nenes amb els seus orígens i la seva realitat.Són 7 llibres carregats dhumanitat que impregnen la manera de fer collectiva dun poble viu i palpitant que va cap al futur.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - DOC - DjVu - PRC - LIT - EPUB - PDF. Compresión disponible ZIP - RAR - TZO
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del año 2015

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros libros del autor Pilarin Bayes