Descargar Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra en PDF de Jordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla

Descargar Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra en PDF de Jordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sol i amb la Meva Ombra : A peu des del cap de Creus Fins al cap de Fisterra
 • Autor del libroJordicolell I Malla, Jordifot. Colell I Malla
 • Fecha de publicación: 3/8/2014
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788492465835
 • Valoración del libro: 4.23 de un máximo de 5
 • Votos: 166
 • Autor(a) de la reseña: José Luis Castellanos
 • Fecha: 7/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 330
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Què ens podria oferir de nou un viatge com aquest, en els anys que corren, on el temps sha ensenyorit de les nostres vides atrafegades i tot sha de fer de pressa i per a abans dahir?Jordi Colell (Terrassa, 1957) ens ho explica a través duna experiencia viscuda en primera persona. Seguint una ruta a peu traçada força anys abans i escrit en un llibre, aquest apassionat geerristaö es va atrevir a deixar per uns mesos la seva vida rutinària, en una ciutat que no el satisfà i en una empresa tèxtil en crisi crònica, i sen va anar a emprendre una llarga travessada al cap de Creus. Al seu davant, com a primer repte, començant pels Pirineus, mil set-cents quilòmetres fins al Cabo Fisterra (Galícia) com a segon, mirar desquivar tant com fos possible les moltes fallàcies del Camí de Sant Jaume (que són moltes!), per destriar el gra de la palla dun camí tan mític (i místic?) com massificat.Sol i amb la meva ombra està escrit amb un llenguatge propi, a voltes incisiu i mordaç, tot duna irònic, introspectiu, descregut però també curiós, poètic, amè... un llenguatge que, com molt bé copsa lautor, deriva de la parla ordinària de la gent amb què es troba, de lentorn pel qual passa, tot fent un trajecte personal, que es va forjant pas a pas. I és que, com tota experiència viscuda amb intensitat, qui no es posa en camí difícilment comprendrà el perquè dun viatge i un llibre com aquests. Aquesta nova obra ens farà plantejar la possibilitat de pensar en els nostres propis camins. Uns camins que estan esperant que ens calcem les botes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - TXT - DOC - EPUB. Compresión disponible ZIP - 7-ZIP - BZ2 - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Amazon Drive - Dropbox - Torrent - Mediafire - WeTransfer - Google Drive - FileNurse - 4Shared - Depositfiles - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros libros en el idioma No Disponible