Descargar Que Consti en Acta en PDF de Josep Lluis Vilaseca

Descargar Que Consti en Acta en PDF de Josep Lluis Vilaseca año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Que Consti en Acta
 • Autor del libroJosep Lluis Vilaseca
 • Fecha de publicación: 8/5/2014
 • EditorialEDICIONS PROA S.A
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788475884615
 • Valoración del libro: 4.91 de un máximo de 5
 • Votos: 111
 • Autor(a) de la reseña: Kimberly Beltran
 • Fecha: 6/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 260
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Memòries d'un home clau de l'esport català, tant en els Jocs Olímpics del 92, en la UEFA, en el Barça o en la Generalitat.L'advocat i conegut home del món de l'esport Josep Lluís Vilaseca (Barcelona, 1930) ha escrit unes memòries amenes i punyents. Va ser directiu del F.C. Barcelona, juntament amb Agustí Montal, Jaume Rosell, Raimon Carrasco, etc. Primer Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya durant 15 anys, ha estat un dels responsables de l'impuls de l'esport català, gràcies a la creació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat o la modernització de l'INEFC, que va culminar amb l'èxit dels Jocs Olímpics Barcelona’92. Escrites colze a colze amb l'escriptor Genís Sinca (premi Josep Pla 2013), Vilaseca revela aspectes desconeguts de la seva trajectòria, com el fet d'haver estat l'introductor del vídeo en les decisions arbitrals quan era President de la Comissió Jurídica i de Disciplina de la UEFA (1997-2006). Vilaseca fa un repàs de personatges controvertits de primer ordre, com Juan Antonio Samaranch, Miguel Ángel Villar o Pablo Porta, amb els quals va compartir vivències i circumstàncies fins al moment inèdites. Pròleg de Pep Guardiola.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - ODT - PML - TXT - PDF - WORD - DOC. Compresión disponible RPM - AZW - ZIP - CHM - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - JumpShare - Mediafire - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Deportes y juegos