Descargar Valors Perquè som del Barça en PDF de Oriol Querol

Descargar Valors Perquè som del Barça en PDF de Oriol Querol año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Valors Perquè som del Barça
 • Autor del libroOriol Querol
 • Fecha de publicación: 30/4/2014
 • EditorialPLATAFORMA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788416096077
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 75
 • Autor(a) de la reseña: Eliseo Montoya
 • Fecha: 2/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Que el Barça és més que un club està fora de discussió, però per què ho és? L’argument més habitual és que el Barça té uns valors. Aleshores sorgeix la segona pregunta: quins són aquests valors? Valors. Per què som del Barça? proposa una resposta, una llista de valors que defineixen el club i argumenta per què en són propis: la democràcia, la catalanitat, la formació, la integració, la poliesportivitat, la globalitat, l’excel•lència, la cultura, la identitat o la solidaritat són característiques que defineixen el F.C. Barcelona d’avui i d’ahir, i reflexionar i debatre sobre la vinculació d’aquests valors amb la vida del club és imprescindible per definir el Barça que hem de seguir construïnt demà.Hi ha tantes maneres d’entendre el Barça com culers. El darrer capítol del llibre recull les respostes de més de 50 persones de diversos àmbits, des de la cultura fins a la política, passant per l’esport o els mitjans a una pregunta senzilla però a la vegada molt important: quins són els valors del Barça?
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PNG - DOC - PDF - EPUB - GIF - TXT. Compresión disponible RAR - EML - ZIP
 • Servidores habilitados: Send U It - FileNurse - Mediafire - JustBeamit - Torrent - MEGA - Google Drive - Hostr - Dropbox
Votar: