Descargar Rodamons de la mar en PDF de Clare Allcard

Descargar Rodamons de la mar en PDF de Clare Allcard año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Rodamons de la mar
 • Autor del libroClare Allcard
 • Fecha de publicación: 30/12/2014
 • EditorialVIENA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788483307649
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 104
 • Autor(a) de la reseña: Sofía Lopes
 • Fecha: 26/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 296
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Als anys setanta, Clare Allcard i el seu marit Edward van descobrir un veler mercant bàltic de vinti-un metres d'eslora encallat en una drassana d'Antigua. El vaixell estava podrit i menjat pels corcs, i van haver de treballar molt per substituirne els taulons fets malbé, desinsectarlo i apedaçar les veles estripades. Clare, Edward, la seva filla Katy i una tripulació sempre canviant, van arribar a viure trentaquatre anys a bord d'aquell vaixell, el Johanne Regina. A Rodamons de la mar Clare Allcard ens explica les aventures extraordinàries que hi van passar durant els primers quatre anys i els viatges que hi van fer, del Carib a la Mediterrània, passant per la mar Roja i l'oceà Índic, fins a l'Extrem Orient i el seu retorn a Occident. Durant aquest temps van ser robats per la màfia, atacats per la marina comunista del sud del Iemen i empresonats, acusats d'espionatge. Avui, trenta anys més tard, el Johanne Regina és el Ciutat Badalona, propietat de Marina de Badalona, un vaixell escola que, gràcies a l'Associació Amics del Quetx Ciutat Badalona,
 • Otros formatos de descarga disponibles: RB - PDF - RTF - WORD - DOC - EPUB - OEB - TXT - HTM. Compresión disponible RAR - 7Z - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Hostr - Google Drive - Mediafire - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial VIENA

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2014