Descargar Escalada a Montjuïc: 1965-2007 en PDF de Rafael Vallbona

Descargar Escalada a Montjuïc: 1965-2007 en PDF de Rafael Vallbona año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Escalada a Montjuïc: 1965-2007
 • Autor del libroRafael Vallbona
 • Fecha de publicación: 14/12/2014
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788490342763
 • Valoración del libro: 4.73 de un máximo de 5
 • Votos: 108
 • Autor(a) de la reseña: Matilde Alba
 • Fecha: 5/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A mitjan anys seixanta Barcelona comença a despertar de la grisor. Estudiants i treballadors comencen a sortir al carrer, l'abat Escarré ha de marxar a l'exili entre les protestes dels catòlics, els mestres funden Rosa Sensat, Ricard Salvat estrena Ronda de mort a Sinera, obre la Cova del Drac i en Joaquim Sabaté i Dausà, president de l'Esport Ciclista Barcelona, recupera l'Escalada Ciclista al castell de Montjuïc, un projecte del temps de la República. Sabaté ho fa convençut que el caràcter únic i original de la cursa portarà un aire de modernitat a una ciutat que malda per anar traient-se les lleganyes de la tristor a què l'ha condemnada el franquisme. Gràcies a l'abnegada empenta durant dècades de moltes persones i col·lectius, Barcelona és avui una de les capitals del món. Uns hi han contribuït des de la política, d'altres des de la cultura, el treball, l'empresa o la societat de base. En Joaquim Sabaté i la gent de l'Esport Ciclista Barcelona hi han contribuït des de l'esport amb l'Escalada, una modesta i agosarada iniciativa que va anar guanyant volada amb els anys, i que va ser testimoni d'uns anys claus en l'ascens de la ciutat. Aquest llibre és una crònica dels quaranta-quatre anys de vida d'una cursa ciclista que va mostrar al món les primeres imatges panoràmiques de Barcelona i va fer que moltes celebritats de l'esport, com el mateix Eddy Merckx, se n'enamoressin.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - MobiPocket - PDF - DOC - WORD. Compresión disponible ZIP - BZ - RAR - IMG
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - Send U It - MEGA - Filedropper - Hotfile - Mediafire
Votar: