Descargar Pirineus. 50 Indrets que no et Pots Perdre en PDF de Marta Viladot Santalo

Descargar Pirineus. 50 Indrets que no et Pots Perdre en PDF de Marta Viladot Santalo año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pirineus. 50 Indrets que no et Pots Perdre
 • Autor del libroMarta Viladot Santalo
 • Fecha de publicación: 4/6/2013
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788490341728
 • Valoración del libro: 4.07 de un máximo de 5
 • Votos: 159
 • Autor(a) de la reseña: Cristian Reyes
 • Fecha: 2/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 120
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Els Pirineus ofereixen incomptables paisatges meravellosos. Els autors del llibre han basat l'elecció d'aquests cinquanta itineraris en un seguit de criteris. El primer, i potser el més important, és que la tria fes un recorregut per tota la serralada de mar a mar, des de la costa basca fins al blau de la Mediterrània que ens regala el cim del Canigó. Un altre criteri que han tingut en compte és que totes les excursions es puguin fer en un dia o en dos com a màxim. També han volgut que n'hi hagi de tots els nivells: des dels més fàcils, com les rutes a la Bassa de la Mora, l'estany de Malniu o a l'Artiga de Lin, fins a les grans ascensions a l'Aneto, els Posets o el Mont Perdut. Un últim criteri és que han buscat combinar en aquesta guia fotogràfica els indrets més coneguts amb algunes propostes més inusuals. Tampoc no hi falten els grans clàssics o les excursions més conegudes als parcs d'Ordesa o Aigüestortes. Però altres propostes amb prou feines les situaríem en el mapa. Qui sap, per exemple, on són els boscos de Basajaunberro i Gamueta, l'Ibón de Millars o l'Estanh nere deth Horcalh?
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - EPUB - DOC - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.Z - ISO - LHA
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Mediafire - MEGA - Amazon Drive - Google Drive
Votar:

Otros libros del autor Marta Viladot Santalo

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros en el idioma Catalán