Descargar El Viatge a Peu. Caminar, Experimentar, Creixer en PDF de Joan Colom I Bertran

Descargar El Viatge a Peu. Caminar, Experimentar, Creixer en PDF de Joan Colom I Bertran año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Viatge a Peu. Caminar, Experimentar, Creixer
 • Autor del libroJoan Colom I Bertran
 • Fecha de publicación: 19/11/2012
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788415269267
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: Juan Pablo Pérez Álvarez
 • Fecha: 15/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest no és un llibre de viatges a peu, sinó sobre viatjar a peu. Basat en la vivència personal i en la recerca, lautor ens proposa un recorregut sistemàtic pels diversos aspectes que presenta el viatge a peu per etapes. Daquesta manera, Joan Colom posa atenció en la capacitat de transformar el viatger i socupa dels atributs daquesta mena de viatge. Per això, es pot dir que amb aquest llibre tenim a les mans un material bàsic però suficient per iniciar-nos-hi. El lector a qui va adreçat és, naturalment, el potencial viatger a peu, però també vol seduir a qui ja ha rebut les gratificacions dels viatges a peu per etapes, perquè sens dubte aquesta lectura li farà descobrir coses que faran encara més productius els seus viatges. Heus aquí, doncs, una invitació a agafar la motxilla i a posar-se en camí. Ben segur que, de la mà de lautor, es convencerà que viatjar a peu esdevé una forma immillorable no només de caminar, sinó dexperimentar noves sensacions i emocions, i, en definitiva, de créixer com a persones.Sobre l`autor: Joan Colom i BertranVa néixer a Igualada, on viu, lany 1948. És llicenciat en Dret i diplomat en Direcció dEmpreses. Té un màster en Estudis Internacionals i un postgrau en Resolució de Conflictes. Va exercir diversos càrrecs directius en una empresa industrial del sector tèxtil. És un enamorat de la muntanya i del excursionisme. Muntanyenc i viatger a peu, ha incorporat el viatge a la seva vida. És soci del Club Excursionista Uecanoia. Ha publicat alguns articles en revistes i aquest és el seu primer llibre.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - EPUB - WORD - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - EML - CBZ
 • Servidores habilitados: SendGB - JumpShare - Mediafire - Gett - Filedropper - Torrent - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros libros en el idioma No Disponible