Descargar Onomàstica i Llenguatge * en PDF de Ramon Amigó I Anglès

Descargar Onomàstica i Llenguatge * en PDF de Ramon Amigó I Anglès año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Onomàstica i Llenguatge *
 • Autor del libroRamon Amigó I Anglès
 • Fecha de publicación: 31/10/2012
 • EditorialNO DISPONIBLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788423207558
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 72
 • Autor(a) de la reseña: Isaac Carrillo
 • Fecha: 5/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.7 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 260
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Jordi Ginebra, catedràtic de lingüística catalana de la Universitat Rovira i Virgili, diu en el pròleg que Amb Onomàstica i Llenguatge. De cap a cap del país, Amigó ens fa un nou lliurament de la seva saviesa profunda i precisa. El llibre conté una quarantena de textos, escrits del 1994 al 2010, de mena diversa: participacions en cursos, intervencions en taules rodones, presentacions, notes crítiques, pròlegs, apunts, articles en revistes de divulgació i articles en revistes especialitzades. El material és heterogeni, però reunit fa un conjunt harmònic. La temàtica onomàstica constitueix el plat fort del llibre, però shi tracten també altres qüestions de llengua i temes dhistòria . I afegeix: La prosa de Ramon Amigó és una prosa que llisca serena i reconfortant, balsàmica. Una prosa que farien bé de llegir no sols els aspirants a científica de la mena que sigui sinó també els aprenents descriptor. Lestil serè el to mesurat, lorientació analítica dels textos no impedeixen que Amigó, de tant en tant, ens faci endevinar que, rere tota aquesta recerca documental, rere tanta anàlisi i rere tanta erudició aparentment asèptiques, hi ha un fort compromís amb el país .
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXTz - TXT - RB - PDF - EPUB - LIT - TIFF - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - TGZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Hotfile - Dropbox - Torrent - Mediafire - FileHosting - Filedropper
Votar:

Otros libros de la editorial NO DISPONIBLE

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del año 2012