Descargar Barca en el cor de la Llegenda (Ed. Multilingue Catala-Castella-A Ngles) en PDF de Miguel Ruiz

Descargar Barca en el cor de la Llegenda (Ed. Multilingue Catala-Castella-A Ngles) en PDF de Miguel Ruiz año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Barca en el cor de la Llegenda (Ed. Multilingue Catala-Castella-A Ngles)
 • Autor del libroMiguel Ruiz
 • Fecha de publicación: 22/10/2011
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788415002826
 • Valoración del libro: 4.8 de un máximo de 5
 • Votos: 101
 • Autor(a) de la reseña: Roberto Herranz
 • Fecha: 31/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 204
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: SEGONA EDICIÓ. NÚM. 1 EN VENDES Retrat íntim dun equip que està marcant una època en el futbol mundial Fotos de Miguel Ruiz. Textos de Marcos López Edició trilingüe (català-castellà-anglès) Els quatre enfrontaments vibrants contra el Reial Madrid de Jose Mourinho, lextraordinària victòria davant el Manchester United per aconseguir la quarta Champions League per al club, la consecució duna Lliga disputadíssima, de dues Supercopes dEspanya i duna Supercopa dEuropa. Tot en un any marcat per la malaltia i la recuperació dÉric Abidal. Marcos López, periodista dEl Periódico de Catalunya, i el fotògraf del FC Barcelona Miguel Ruiz han acompanyat lequip de Pep Guardiola al llarg de tota la temporada i en tots els seus desplaçaments. Han documentat, des de linterior del vestidor, els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit dequip i el reconeixement mundial als seus jugadors: Messi, Xavi, Iniesta, Vila, Valdés, Alves, etc. Amb imatges mai vistes del vestidor Vídeo dels jugadors rebent el llibre Article aSport Article aMundo Deportivo Article al web delFC Barcelona Reportatge a Cuatro Deportes Reportatge a Esports3 Barça. In the Heart of the Legend Miguel Ruiz&Marcos López INTIMATE PORTRAIT OF A TEAM THAT IS MARKING AN ERA IN WORLD FOOTBALL The four thrilling encounters with Jose Mourinho?s Madrid, the extraordinary victory against Manchester United to take the fourth Champions League for the club, the winning of a very hotly disputed League title, two Spanish Super Cups and a European Super Cup, all in a year marked by the illness and recovery of Éric Abidal. Marcos López, a journalist withEl Periódico de Catalunya, and the F. C. Barcelona photographer Miguel Ruiz have accompanied Pep Guardiolas team throughout the season and on all their travels. From inside the dressing room, they have documented their triumphs, their spectacular play, their connection with the fans, their team spirit and the worldwide recognition for their players: Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Valdés, Alves, etc. With exclusive locker room pictures
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDB - TXT - DOC - WORD - PDF - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR - TAR.GZ
 • Servidores habilitados: FreakShare - Dropbox - Uploaded - Torrent - Google Drive - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros del año 2011