Descargar Messi: La Historia del noi que s ha Convertit en Llegenda en PDF de Varios Autores

Descargar Messi: La Historia del noi que s ha Convertit en Llegenda en PDF de Varios Autores año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Messi: La Historia del noi que s ha Convertit en Llegenda
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 24/7/2010
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788499301495
 • Valoración del libro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 72
 • Autor(a) de la reseña: Julián García Gutierrez
 • Fecha: 18/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.9 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Lionel Messi ha irromput en els últims anys en el món del futbol amb una força que contrasta amb la seva timidesa fora del camp. Com una mena de Clark Kent de carn i ossos, cada vegada que salta a la gespa amb la pilota als peus, Messi es transforma en un superheroi capaç de deixar bocabadats tant els fans com els seus rivals. El periodista italià Luca Caioli ha seguit la seva trajectòria vital i esportiva, des dels camps de terra de la seva Rosario natal fins a l'Olimp futbolístic i mediàtic on s'ha donat a conèixer al món sencer. L'autor ha dut a terme un gran treball de documentació, que inclou nombroses entrevistes amb amics i familiars, però també a entrenadors com Charlie Rexach o Frank Rijkaard, i a futbolistes com Raúl o Zambrotta. Messi, el nen que no podia créixer ens convida a resseguir amb gran amenitat i rigor les etapes d'aquesta fulgurant ascensió, des dels seus inicis al club de futbol Newell's, passant pel tractament hormonal a què es va haver de sotmetre a Barcelona fins a la seva consagració amb la samarreta blaugrana i amb la selecció argentina. En definitiva, la història apassionant d'aquest petit gran jugador, destinat a ocupar un lloc privilegiat en la memòria de tots els amants del futbol del segle XXI
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - BMP - DOC - TCR - PDB - TXT - EPUB - WORD. Compresión disponible CBZ - RAR - CAB - ALZ - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - BitShare - Google Drive - Copiapop - Dropbox - Mediafire - SendGB - Torrent - Hotfile
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial LABUTXACA