Descargar Els 30 Millors Barrancs del Pirineu en PDF de Alex Batllori

Descargar Els 30 Millors Barrancs del Pirineu en PDF de Alex Batllori año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els 30 Millors Barrancs del Pirineu
 • Autor del libroAlex Batllori
 • Fecha de publicación: 19/3/2006
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497910736
 • Valoración del libro: 4.79 de un máximo de 5
 • Votos: 87
 • Autor(a) de la reseña: Emilia Cortes
 • Fecha: 15/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 108
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El descens de barrancs és un esport de muntanya que actualment té una forta implantació i que completa les clàssiques activitats de muntanya. Hi conflueixen tècniques diferents (les que són pròpies de l’espeleologia o de l’escalada) i el contacte amb la natura és realment atractiu. De fet, l’aigua, les formes de les gorges i el fet que sigui una activitat a l’aire lliure han contribuït a difondre l’interès per aquest esport. Es tracta d’una de les activitats de muntanya més agraïda i poc sacrificada, sempre que s’actuï amb prudència i amb seny davant d’aquests meravellosos descensos. La història d’aquesta activitat de muntanya comença a la primera meitat del segle XIX, època en què es visiten punts concrets. D’aleshores ençà s’han fet exploracions de manera continuada, i actualment ja queden molt pocs canyons i barrancs amb interès per descobrir. En aquesta guia es recullen 30 descensos de barrancs i canyons escampats per tot el conjunt dels Pirineus, i s’enumeren les dades tècniques i els requisits indispensables a tenir en compte si volem realitzar-los. Àlex Batllori i Lacueva (Barcelona, 1958). Comença la seva activitat de muntanya de molt jove i centra el seu interès en la pràctica de l’espeleologia i el descens de barrancs. Ha participat en nombroses primeres exploracions de barrancs, al Pirineu i també als Pics d’Europa. Actualment és membre actiu del GIE del Club Muntanyenc de Gràcia (Barcelona).
 • Otros formatos de descarga disponibles: TCR - WORD - PPT - EPUB - TXT - DOC - PDF - OEB. Compresión disponible TAR.BZ2 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - SendGB - Google Drive - Mediafire - MEGA - Dropbox - DivShare
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del año 2006