Descargar Rutas en btt por el Baix Emporda en PDF de Varios Autores

Descargar Rutas en btt por el Baix Emporda en PDF de Varios Autores año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Rutas en btt por el Baix Emporda
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 19/1/2006
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911610
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 71
 • Autor(a) de la reseña: Melanie Reina
 • Fecha: 3/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 206
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La comarca del Baix Empordà conserva una àmplia xarxa de camins i carreteres rurals, allunyades de les grans vies de comunicació. Aquest fet ha permès definir i senyalitzar tota una sèrie de rutes per a poder-les recórrer en bicicleta. Us presentem en aquest recull les fitxes de 14 d’aquestes rutes, les considerades més difícils. Cada fitxa inclou un mapa i una descripció de la ruta, amb indicacions de dificultat tècnica i física, així com diversos suggeriments turístics (allotjaments, restaurants, indrets d’interès cultural per visitar, telèfons…). D’aquesta manera el ciclista disposa de tota la informació que necessita concentrada en una fitxa fàcil de portar durant l’excursió. Les rutes proposades tenen com a protagonistes el puig Gros, l’Ardenya, la Gavarra marítima, el puig d’Arques, Santa Llúcia d’Arboç, Sant Cebrià dels Alls, Santa Maria de Bell-lloc, el puig Cargol, el castell de Solius, la vall de Sant Amanç, la muntanya de Can Mont, l’ermita de Sant Elm, Fitor i el peu de les Gavarres.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PNG - PDF - WORD - EPUB - JPG - TXT. Compresión disponible AZW - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: DivShare - Torrent - Mediafire - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2006