Descargar Massis del Carlit: Ascensions per les Arestes, Carenes i Valls en PDF de Pako Sanchez

Descargar Massis del Carlit: Ascensions per les Arestes, Carenes i Valls en PDF de Pako Sanchez año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Massis del Carlit: Ascensions per les Arestes, Carenes i Valls
 • Autor del libroPako Sanchez
 • Fecha de publicación: 12/8/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497910545
 • Valoración del libro: 4.68 de un máximo de 5
 • Votos: 85
 • Autor(a) de la reseña: Miguel De la rosa
 • Fecha: 21/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.67 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 193
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Massís del Carlit, un dels més coneguts de la Catalunya Nord, dibuixa cims de gran prestigi en l’àmbit del muntanyisme que es practica als Pirineus Orientals. Al costat de pics tan emblemàtics com el mateix Carlit, el puig Peric, el puig de la Grava, el puig Pedrós i el pic de la Coma d’Or trobem altres cims menys visitats però molt interessants: el pic d’Auriol, el pic de Querforc, i altres cotes de les quals no se n’havien publicat mai els itineraris: la tos Bessateil, el Pic d’Estagnas... i que anirem descobrint amb aquest recull de rutes. Aquesta guia defuig de comentaris referents a història, economia, vegetació i fauna, amb l’objectiu d’ésser una eina pràctica per al muntanyenc que pretén descobrir a peu el Massís. La lectura fàcil i ràpida de memoritzar permet orientar-se donant un marge d’intuïció en tota ascensió. Podem resumir la guia en tres zones: entre els llas de la Bullosa i de Lanós, entre el Lanós i el coll de Pimorent, i tota la carena que separa les muntanyes del Carlit de la Reserva Natural d’Orlú.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - DOC - EPUB - TXT. Compresión disponible TBZ2 - ZIP - JAR - RAR - ARC
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros del autor Pako Sanchez

Otros libros de la editorial COSSETANIA