Descargar Esqui de Muntanya: Manual Practic en PDF de Albert Castellet

Descargar Esqui de Muntanya: Manual Practic en PDF de Albert Castellet año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Esqui de Muntanya: Manual Practic
 • Autor del libroAlbert Castellet
 • Fecha de publicación: 26/8/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911542
 • Valoración del libro: 4.22 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Josué Perea
 • Fecha: 25/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’esquí de muntanya és un esport que enganxa. L’entorn verge i salvatge en què es desenvolupa, la satisfacció d’assolir un cim, el lliscar per neus mai trepitjades, l’esforç que comporta, els increïbles paisatges, els amics, les llums de l’alba i del capvespre, tot un aglomerat de sensacions que fan gaudir de la vida. Aquest llibre no és un tractat exhaustiu sobre l’esquí de muntanya, sinó un manual bàsic, compacte i eminentment pràctic, on les tècniques i els coneixements propis d’aquest esport són explicats amb detall, mentre que els temes més generals es repassen breument i remeten el lector a bibliografia especialitzada. Així, per exemple, la descripció del material específic, la valoració del perill d’allaus i les tècniques d’ascens ocupen una bona part del manual. D’altra banda, en les tècniques de descens, orientació i meteorologia, es fa només un resum dels coneixements necessaris, i tan sols es desenvolupen aquelles qüestions específiques relacionades amb l’esquí de muntanya. S’inclouen també nombroses recomanacions de caire pràctic. Sovint són opinions personals i subjectives, no sempre compartides per tots els practicants d’aquest esport, però que estem segurs que els lectors sabran valorar. Albert Castellet Llerena va néixer l’any 1968 a Barcelona. Els cinc anys que va viure a Suïssa de petit li van despertar una prematura passió per la muntanya. Altre cop a Barcelona, al CEC i al CADE va poder iniciar-se en aquest apassionant món. Als primers tresmils dels Pirineus als 9 anys, seguiren aviat la descoberta de l’escalada, l’esquí de muntanya, l’alpinisme, l’escalada en gel, el parapent, la bicicleta de muntanya, les grans muntanyes d’arreu del món, els vuitmils… Als 14 anys s’inicià en l’esquí de muntanya i no ha deixat de calçar-se els esquís ni un sol hive
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - DOC - JPG - TXT - AZW - PDB - WORD - GIF. Compresión disponible TBZ2 - CBC - ARJ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Hostr - Dropbox - Filedropper - MEGA - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Deportes y juegos