Descargar El Massis del Port de Front en Front en PDF de Vicent Pellicar

Descargar El Massis del Port de Front en Front en PDF de Vicent Pellicar año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Massis del Port de Front en Front
 • Autor del libroVicent Pellicar
 • Fecha de publicación: 22/5/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911672
 • Valoración del libro: 4.56 de un máximo de 5
 • Votos: 66
 • Autor(a) de la reseña: Salvador Benitez
 • Fecha: 17/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.84 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 312
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El massís del Port, a la primavera, pinta verdes les albades, i els rossinyols el desperten amb refilets que han après en terres llunyanes. I els camins que passegen entre pinedes de rojals canten cançons de les dones i els hòmens—que habitaven aquest nostre massís calcari—, els quals hi passaven cada dia per conduir-hi els ramats, per vigilar la carbonera…, o per anar duna font a laltra.Les desenes de"catedrals"del Port, els masos, aquelles construccions ferrenyes, aixecades a cop de mà, que senlairaven dalt dun turó, o se situaven en els llavis dun cingle o pels vorals dalguna planúria de conreu, avui, tot i que mostren un aspecte ruïnós, encara conservenpart de la seua dignitat: encara ragen les fonts que els alletaven!Sí, aquells pous amb voltes magistrals, erigits amb pedra seca; els cocons, les cadolles, les codines i les piques que es curullaven en dies de pluja generosa; els bufadors, els avencs i els ullals dels quals brollaven aigües miraculoses, encara regalen el nèctar dels déus, que garantia la vida als habitants del massís del Port.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - DOC - AZW3 - TCR - EPUB - TXT. Compresión disponible RAR - CAB - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Ivoox - Google Drive - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2005

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros de la editorial COSSETANIA