Descargar L alt Bergueda en 27 Itineraris en PDF de Varios Autores

Descargar L alt Bergueda en 27 Itineraris en PDF de Varios Autores año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L alt Bergueda en 27 Itineraris
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 6/2/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911429
 • Valoración del libro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 49
 • Autor(a) de la reseña: Matías Crespo
 • Fecha: 23/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els vint-i-set itineraris daquesta guia són una selecció molt representativa de les excursions que es poden fer en els diversos àmbits de muntanya de lalt Berguedà, siguin cims o no. Són, en general, excursions força exigents, de durada llarga o mitjana i de desnivell tirant a fort, que demanen preparació física i coneixement de la muntanya. Han estat pensades en forma de circuit, amb el mateix punt de sortida i darribada, i de manera que laproximació sigui sempre factible amb cotxe normal.Entre els cims visitats hi ha els de més anomenada del Berguedà i uns altres de força oblidats. Els primers, situats bé a la líniade la carena pirinenca—de Pedra Picada al Comabona—, bé a ponent del Llobregat—del Pedraforca als rasos de Peguera i també la serra del Verd—, són els més alts i a lhivern, o durant més temps, estan coberts de neu. Respecte als cims que considerem força oblidats de lexcursionisme, destaquem els que flanquegen el congost del riu.Un altre grup ditineraris, en canvi, no té per objecte fer cim, sinó alguna vall recòndita, un engorjat o anar dun poble a un altre seguint vells camins. Justament una altra aportació destacable de la guia és la divulgació de camins antics igualment oblidats, com el de Fígols pel Querot Negre i els danar de Castellar del Riu a la vall de Catllarí.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - WORD - EPUB - BMP - TCR - TXT - PDF - DOC - PPT. Compresión disponible RAR - ISO - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - Torrent - ADrive - MEGA - Dropbox - FreakShare - Copiapop - FileServe - DivShare
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros del año 2005

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COSSETANIA