Descargar El Garraf a peu en 15 Itineraris en PDF de Joan Tutusaus

Descargar El Garraf a peu en 15 Itineraris en PDF de Joan Tutusaus año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Garraf a peu en 15 Itineraris
 • Autor del libroJoan Tutusaus
 • Fecha de publicación: 10/10/2005
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497911399
 • Valoración del libro: 4.59 de un máximo de 5
 • Votos: 118
 • Autor(a) de la reseña: Bianca López Rodríguez
 • Fecha: 20/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 132
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ningú no dubta que el Garraf és muntanya. Muntanya vol dir cims, excursions, vistes, alçades, parets, camins... tot allò que un bon excursionista cerca, calçat sobre les seves botes. Tanmateix, la gent “del Garraf”, ha de defensar sovint la validesa excursionista del massís. La gent del nord, del sud, i de terra endins, el veuen com l’exemple de l’efecte nociu que té, per a qualsevol espai natural, la proximitat a una gran urb. El Garraf ha estat històricament un terreny al servei de la gran connurbació urbana, d’on s’extrau la pedra, on es fa el ciment o s’aboquen les deixalles. Però la gent del país viu el Garraf com l’indret que els ha ensenyat a estimar la muntanya, on han gaudit de la toponímia, on els han portat els seus grans. Sense rius ni verd, el Garraf es mostra al visitant tal i com realment és: un tros de terra salvatge, tan a prop i tan lluny de la nostra civilització. Masies i runes carregades d’història, terra de frontera, de pirates i contrabandistes, esperen ser descobertes, amb el merescut respecte, per caminants curiosos. Aquesta guia, a través de 15 itineraris ben diversos, ajudarà a fer l’esperada descoberta. NOTA: En l'apartat "Vols tastar-lo?" trobareu els punts de ruta que aparèixen al llibre en format OziExplorer (UTM European 1979), ordenades segons el número de waypoint que apareix a la ressenya.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - WORD - GIF - TXT - PDF. Compresión disponible AZW - RPM - XZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - Dropbox - Google Drive - Filedropper - ADrive - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2005

Otros libros del autor Joan Tutusaus

Otros libros en el idioma Catalán