Descargar Grimpant pel Massis del Port: 34 Itineraris en PDF de Joan J. Tiron

Descargar Grimpant pel Massis del Port: 34 Itineraris en PDF de Joan J. Tiron año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Grimpant pel Massis del Port: 34 Itineraris
 • Autor del libroJoan J. Tiron
 • Fecha de publicación: 27/6/2004
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497910569
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 160
 • Autor(a) de la reseña: María Camila Martínez Sánchez
 • Fecha: 14/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 192
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Port és un massís muntanyós format per un dels darrers estreps del Sistema Ibèric, i que es caracteritza per oferir una orografia complexa, amb un engraellat de serres, barrancs, moles, llomes i canals que fan d’aquest espai un dels més feréstecs dels Països Catalans. Aquesta guia és una barreja d’itineraris, on no podrem parlar únicament d’excursions o escalades, ni de grimpar o rapelar, sinó que en la major part de les rutes haurem d’utilitzar diferents tècniques en funció de l’orografia del terreny. No cal dir que la major part dels recorreguts que es descriuen en la guia els haurem d’afrontar amb la corda a la motxilla, o si més no un cordino d’assegurament. La distribució dels itineraris s’ha fet seguint una escala de dificultat, ordenats de menor a major complicació. Cada itinerari consta d’un comentari identificatiu, de l’explicació del recorregut, accessos, aproximació i fitxa tècnica, acompanyats, a més, quan és necessari, d’un plànol, croquis, fotografies o detalls del recorregut. A la fitxa tècnica s’indiquen els horaris, desnivells, dificultat, material i altres observacions.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - TXT - PDF - RB - PPT - OEB - DOC. Compresión disponible TAR.BZ - ZIP - RAR - RZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Google Drive - Mediafire - Copiapop - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Deportes y juegos