Descargar Les Garrigues: 14 Itineraris en Btt, a peu o a Cavall en PDF de Josep Insa

Descargar Les Garrigues: 14 Itineraris en Btt, a peu o a Cavall en PDF de Josep Insa año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Garrigues: 14 Itineraris en Btt, a peu o a Cavall
 • Autor del libroJosep Insa
 • Fecha de publicación: 18/3/2004
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788496035973
 • Valoración del libro: 4.07 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Emilia Grau
 • Fecha: 12/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 120
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En aquest llibre hi trobareu rutes o itineraris muntanyencs per la comarca de les Garrigues, que està situada en un extrem, el més meridional, de la Depressió Central Catalana. Té una extensió de gairebé 800 km2, forma una gran plataforma i és prou interessant, tant pel seu relleu com per la seva bellesa feréstega, aspra i solitària en uns casos i, en d’altres, dolça i força habitada. Els itineraris, a la zona seca de les Garrigues, no presenten grans desnivells, però sí moltes pujades i baixades per creuar i superar els característics barrancs de la comarca; les pistes i camins són excel·lents, amples i ben conservats. A la part de regadiu, en canvi, tot és planer llevat solament d’algunes parts on hi ha algun turó aïllat que us servirà com a punt de referència, per fer bonic i com a testimoni de temps passats. La comarca us deixarà sorpresos amb els nuclis antics dels pobles, les esglésies, algun castell, les ermites, les creus de terme, les cabanes de pedra seca, algunes coves o balmes amb pintures rupestres, els poblats ibèrics i les restes arqueològiques... Tot plegat farà que els itineraris no siguin plaents només per fer exercici físic, sinó que també entrarem en la història de la comarca i, a poc a poc i sense pressa, descobrirem part de les nostres arrels.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - DjVu - WORD - PDF - EPUB - TXT - TCR. Compresión disponible DEB - LZMA - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - FreakShare - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del autor Josep Insa