Descargar En btt pel Segria: 14 Rutes en PDF de Carles Sallan

Descargar En btt pel Segria: 14 Rutes en PDF de Carles Sallan año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: En btt pel Segria: 14 Rutes
 • Autor del libroCarles Sallan
 • Fecha de publicación: 13/3/2004
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497910293
 • Valoración del libro: 3.91 de un máximo de 5
 • Votos: 181
 • Autor(a) de la reseña: Emiliano Quintana
 • Fecha: 30/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.19 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 120
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La plana de Lleida és ideal per a la pràctica del ciclisme, tant per la seva orografia com per la infinitat de camins existents. El Segrià és una de les comarques més extenses de tot Catalunya. L’aigua del riu Segre i dels canals que la creuen (d’Urgell i d’Aragó i Catalunya), amb una densa xarxa de sèquies derivades, bonifiquen les terres fèrtils, i la ciutat de Lleida li dóna la personalitat. Aquest llibre proposa 14 rutes que recorren gran part d’aquesta comarca i que volen fer conèixer diferents aspectes de la seva gent i del seu patrimoni natural. Són rutes pensades per fer acompanyats dels amics i de la família i, per aquesta raó, no són excessivament llargues, ni transcorren per camins en molt mal estat, ni tenen grans desnivells acumulats. A més d’un mapa general de la zona, per cada una de les 14 rutes que proposa el llibre hi trobarem un petit quadre resum de les característiques, el croquis de l’itinerari, la gràfica de les altituds i l’explicació cronològica amb referències detallades dels llocs d’interès arquitectònic, arqueològic o paisatgístic.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - PDF - WORD - DOC. Compresión disponible RAR - 7-ZIP - EML - DEB - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - FreakShare - MEGA - DivShare - Amazon Drive - Copiapop - JumpShare - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del año 2004

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COSSETANIA