Descargar En btt per Osona: 14 Itineraris en PDF de Joan Conill

Descargar En btt per Osona: 14 Itineraris en PDF de Joan Conill año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: En btt per Osona: 14 Itineraris
 • Autor del libroJoan Conill
 • Fecha de publicación: 20/11/2004
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788497915564
 • Valoración del libro: 4 de un máximo de 5
 • Votos: 119
 • Autor(a) de la reseña: Pascual Valverde
 • Fecha: 6/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.59 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 156
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Pedalar per la comarca d’Osona és una bona experiència a l’abast de tots els afeccionats a la bicicleta de muntanya. La immensa xarxa de camins que ens proporciona la Plana de Vic ens donarà peu a una infi nitat de sortides de poca difi cultat, seguint itineraris d’interès històric o cultural, com poden ser la Ruta dels Molins o els espais “Verdaguerians”. Els altiplans del Lluçanès i els paisatges del Collsacabra ens faran pujar un xic més el llistó, però ens ajudaran a descobrir ermites solitàries, salts d’aigua impressionants i penyasegats espectaculars que ens deixaran sense alè. I quan ens calguin opcions de més nivell, les serres de Bellmunt o Milany, les cingleres de les Guilleries i els contraforts dels Montseny mai ens deixaran indiferents, amb itineraris en els quals combinarem la dificultat considerable amb les vistes més espectaculars de la plana central, que moltes vegades descansa sota la boira. La publicació que teniu a les mans, mostra gairebé 400 km d’itineraris que de ben segur us faran gaudir dels paisatges de la comarca d’Osona, sigui quin sigui el vostre nivell sobre la BTT.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - RB - EPUB - PDF - JPG - WORD - PPT. Compresión disponible LZ - RAR - TZO - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Dropbox - Google Drive - WeTransfer - Gett - MEGA - JustBeamit - JumpShare
Votar:

Otros libros del año 2004

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Deportes y juegos