Descargar El Bisaura: Rutes a peu i en btt en PDF de Montserrat Vilalta

Descargar El Bisaura: Rutes a peu i en btt en PDF de Montserrat Vilalta año 2003

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Bisaura: Rutes a peu i en btt
 • Autor del libroMontserrat Vilalta
 • Fecha de publicación: 11/5/2003
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788496035782
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Jazmín Anton
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 180
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquesta guia està pensada per descobrir el Bisaura tot caminant o en BTT. El cos de la guia consta d’un total de 15 itineraris per fer a peu i 13 rutes en BTT. En alguns casos trobareu alternatives que augmenten el ventall d’itineraris a seguir. D’aquesta manera també us podreu adaptar la sortida al vostre temps o a la vostra condició física, a les ganes que tingueu de caminar, etc. Hom pot fer més curta la caminada aproximant-se en vehicle al destí final, o enllaçant amb un altre recorregut ressenyat, o triant entre diferents opcions per a la tornada. En cada un dels itineraris hi ha una fitxa tècnica i una de descriptiva, així com un esquema del recorregut. Així mateix, hem afegit dues rutes per fer en vehicle motoritzat, que ens passejaran per la diversitat paisatgística del Bisaura. Algunes excursions es complementen amb notes sobre elements o curiositats remarcables que es troben al llarg del recorregut i s’acompanya amb una presentació de tipus geogràfic i històric de cada municipi. Us obrim, doncs, el Bisaura, tan natural, tan proper i tan desconegut alhora. Caminar o anar en bici pels camins ressenyats en aquest llibre és una respectuosa i pràctica forma de gaudir i conèixer la natura que ens envolta, sense malmetre-la. D’aquesta manera assolirem el gran objectiu d’aquest llibre, que és convidar-vos a conèixer el Bisaura mantenint sempre, i per damunt de tot, el més absolut respecte pel medi natural.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - HTMLZ - TXT - EPUB - PPTX - PPT - DjVu - DOC - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - ACE
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Amazon Drive - Mediafire - Hotfile - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del año 2003