Descargar Escalades als Frares Encantats (Montserrat) ii en PDF de Daniel Brugarolas

Descargar Escalades als Frares Encantats (Montserrat) ii en PDF de Daniel Brugarolas año 2002

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Escalades als Frares Encantats (Montserrat) ii
 • Autor del libroDaniel Brugarolas
 • Fecha de publicación: 22/9/2002
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónDeportes y juegos
 • ISBN: 9788495684929
 • Valoración del libro: 4.68 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Cristobal Ruiz Martínez
 • Fecha: 2/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.46 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre és una guia completa de les escalades en la regió montserratina dels Frares Encantats. L’autor ha dividit la zona en nou subzones, triades seguint la morfologia del terreny i l’aproximació o el tipus d’escalada que s’hi desenvolupa en el cas de la muralla nord. Aquestes nou subzones són la Canal Ampla, el Portell Estret, el Serrat del Centenar, el Serrat de la Grip, la Mà de Déu (els Dits), la Capçalera del Torrent del Lloro, els Alts Frares, el Coll de Porc i el Pas del Príncep, i la Muralla Nord. La guia ofereix un mapa detallat de cadascuna d’aquestes subzones en el qual hi ha marcades les agulles, el número de la roca i el número de la fitxa. També s’hi troba un llistat de totes les roques dels Frares Encantats i la ressenya detallada de totes les vies. La guia, a més a més, informa exhaustivament dels camins d’aproximació i de l’estat en què es troben, del material necessari per a l’ascensió de cada via i dels descensos. Així mateix s’hi troben detallades tots els refugis naturals de la regió, com ara les balmes i els bivacs on es pot passar la nit o aixoplugar-se d’una sobtada tempesta. Per altra banda, aquest llibre també ens endinsa en la història de l’escalada montserratina, des dels pioners dels anys 20 fins a les consecucions dels darrers anys, i està prologat per la veterana escaladora Maria-Antònia Simó.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - PDF - EPUB - LRF - WORD. Compresión disponible Z - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Google Drive - MEGA - WeTransfer - Dropbox - 4Shared
Votar:

Otros libros de la editorial COSSETANIA

Otros libros del género o colección Deportes y juegos

Otros libros del año 2002